x

Nikon D40 + 18-55MM lens + oplader + tas

€169,00

Omschrijving

Nikon D40 + 18-55MM lens + oplader + tas

De D40 is een compacte en lichte, hoogwaardige camera die het mogelijk maakt dat iedereen prachtige foto's maakt met een spiegelreflexcamera. De D40 is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en bevat digitale en optische technologieën die professionals ook gebruiken, terwijl u niets met ingewikkelde functies te maken hebt. Welk onderwerp u ook fotografeert, er is altijd een automatische onderwerpsstand waarmee u in elke situatie fantastische resultaten behaalt. De navigatie in de menu's is eenvoudig en via het ingebouwde retoucheermenu kunt u uw foto's gemakkelijk bewerken en verbeteren op de grote, heldere 2,5-inch LCD-monitor. De D40 is perfect voor mensen die een betaalbare camera zoeken om daarmee de onderscheidende mogelijkheden van spiegelreflexcamera's te ontdekken. De D40 is namelijk zo gebruiksvriendelijk dat u zich uitsluitend hoeft te concentreren op het onderwerp dat u wilt fotograferen, waarna de geavanceerde Nikon-technologieën in de camera voor de rest zorgen. De D40-kit omvat een AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55 mm objectief met Nikon's unieke Silent Wave Motor (SWM) voor een snelle, accurate en uitzonderlijk stille werking. Dit objectief is perfect voor allerlei uiteenlopende opnamen, van alledaagse kiekjes tot adembenemende landschapsfoto's.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Haarlem Schalkwijk.

Used Products Haarlem Schalkwijk
Rivieradreef 49
2037AE Haarlem Schalkwijk

Telefoon: 023-5749699

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop